MC larm partnerskap med adrian flux försäkring

Folk har stulit cyklar och skotrar för bara så länge de har funnits. Mer sårbar än en bil och en hel del enklare att transportera, MC Larm och alltid måste vara den första tillbehöret en cyklist kommer att köpa.

Ingen vet hur viktigt det är att montera en motorcykel Alarm mer än Adrian Flux Insurance. Med sin specialistkompetens division, BikeSure, de har varit en viktig aktör i att försäkra motorcyklar och skotrar för många år.

Stöld av motorcyklar har en dominoeffekt påverka för varje cyklist, det är inte bara den ursprungliga känslan av ilska, följt av besvikelse, men den stora olägenheter och ökade försäkringspremier och stöld överskott s måste beaktas också.

Adrian Flux Försäkring har alltid trott att är bättre att förebygga än att bota och har främjat montering av Försäkring godkänd (Thatcham) Larm, startspärr och spårningssystem för över ett decennium. Arbeta med GAP Security, har de kunnat erbjuda en “one stop shop” för varje bilister behov, med varje säkerhetsanordning som kommer med en gratis rikstäckande mobil installation.

Efter framgången med detta initiativ, har Adrian Flux Försäkring beslutat att nu fokusera på motorcykel säkerhet. Med sin försäljning, admin och förnyelser lag alla beväpnade med viktiga fakta om vad som krävs och vad som ska erbjudas, de ger alla MC försäkringstagarna möjlighet att få rätt produkt monterad, med rätt installatör.

Nu, när du tar ut försäkring med BikeSure på Adrian Flux försäkring, kommer du att ges gratisnummer för GAP Security, följt av en lista med fördelar så länge som din arm!

Produkter som erbjuds inkluderar marknadsledare som Datatool och fantastiskt värde för pengarna med Larm och startspärrar från Laserline.

Utöver de Motorbike Larm Lås, Kedjor och ankare Ground, med anordningar som lämpar sig för varje applikation.

Oavsett om du just har tagit besittning av en skoter, Custom Bike, sport cykel eller ens en klassiker, det är en produkt helt rätt för dig och ett pris som passar varje budget.

Kostnaden för att få en motorcykel Alarm kan även spridas över avbetalning, att ligga bredvid den försäkringspremie.

Nu varje cyklist kan minska sina chanser att bli en av de 35.000 Bikers som faller offer för Bike stöld varje år i Storbritannien.