hur mindre auto insurance

Vi uppfyller inte alla som vill betala mer än vad som är nödvändigt för auto försäkringspremier. Det är en viktig del av auto besittning, men mindre njutbar än själva fordonet. Gick med en automatisk betalning, kan en automatisk försäkringspremie faktiskt sätta en knock i din månatliga budget. Även om vi inte kan hjälpa dig med bilen själva betalningen, men här är några tips för att sänka dina auto insurance, och därmed en mindre månatlig försäkring kvitto att bosätta sig dessa skulder.

Den första är att du kontrollerar dina kreditupplysningar för eventuella fel, vardera från de tre huvudsakliga kreditbyråer som är Trans unionen, Experian och Equifax (tillgängliga på presidiets hemsida, en fri årlig rapport från varje lag). En person nuvarande värdering och kredit historia har en extrem påverkan på försäkringspremier, alltså genom att rensa upp de felaktigheter och desinformation om dem, det finns goda chanser att få mindre auto försäkring offerter från de latenta försäkringsgivare. Underhålla upp på kredit och betala räkningar i tid kommer att hjälpa till att garantera låga priser på försäkringar och lån i framtiden.

Den andra punkten är att sakta ner. Trafikförseelser som fortkörning biljetter och andra kränkningar, inklusive någon form av bil relaterade biljett (inklusive parkering) som utfärdas av polis eller brottsbekämpande, även inbegripet olyckor, är ytterligare en viktig faktor vid beräkning av försäkringspremier. Nästa punkt är av stort intresse. Studenter med höga betyg har bättre försäkringsavgifter än med de med färre än höga pedagogiska ambitioner. Denna nyhet är för föräldrar och barn, eftersom det ger lysande byteshandel verktyg för mammor och pappor. En annan viktig punkt: Grupprabatt är ofta en pengar att spara verktyg inom försäkringsbranschen. Om du har husägare, liv, eller någon annan typ av försäkring, som har dem alla skrivna av samma försäkringsgivare kommer att ge dig en ibland rejäl rabatt.

Och den sista är att du måste shoppa runt. Ta inte för givet att eftersom ett visst företag tänker dig en risk än en annan kommer att tycka detsamma. Få offerter från flera försäkringsbolag ger konkurrens mellan dem, vilket ger dig en “win-win”-tillstånd. Också vara säker på att få en offert på en cover politik innan du kör ut i din senaste bil. Alla fordon på marknaden kommer att skilja sig mycket från varandra plus enskilda försäkringsbolag vill sina försäkringspremier.