hur man får den billigaste bil online insurance

Den första är alltid leta efter alternativa offerter. Acceptera inte din förnyelse citat som den bästa citat, alltid ser till andra försäkringsgivare att slå vad du har erbjudits. Detta skulle också gälla om du skulle köpa en ny bil, inte bara acceptera den premie som erbjuds på generalagenten.

Andra tips är att göra årliga inbetalningar. Om det är i ditt sätt att betala din premie bilförsäkring i en engångsbetalning, är detta det mest kostnadseffektiva sättet. Sprida utbetalningar månadsvis via autogiro kostar sanktioner av intresse som kan öka premierna med så mycket som 33%. Det är klokt att försöka få en 0% kreditkort för att sprida kostnaden om detta är din bästa alternativet.

Tredje tips är att vara en samvetsgrann chaufför. För att få ibland fantastiska rabatter, måste du bygga upp dig inga anspråk bonus. Detta kan göras genom att helt enkelt inte orsaka några olyckor, och inte gör några anspråk på din försäkring. Din inga anspråk bonus kan överföras från företag till företag på årsbasis och du kan spara 75% om du hade 5 år inga anspråk. Det finns också ett alternativ som erbjuds av de flesta företag bilförsäkring för att skydda din inga anspråk bonus. Detta säkerställer att en mindre incident kan du ha inte förneka år av noggrann bilismen du har haft. Det är också viktigt att komma ihåg att ha någon form av påskrifter mot dig också kommer att vara av intresse för försäkringsbolag, och kan upp premier, så aldrig dricker och kör, alltid lyda trafiksignaler, sänka hastigheten, och gör inte telefonen under bilkörning .

Den fjärde tips är att välja en billigare bil. Bilar som klassas som hög prestanda, och även hög drivs, kommer normalt placeras i den högsta från premium grupp, eftersom du kommer förmodligen ses som att vara på en högre risknivå, samt högre kostnader för eventuella reparationer. Låg nyckeln, kommer små bilar ses som mindre av en risk och bör därför brukar erbjudas en lägre premie. Extra kostnader kan också läggas på premier på grund av alla ändringar du har på din bil, till exempel enorma spoilers, blomstrande avgaser och karosser, men kostnaderna kan sänkas med alarmerande du fordonet och har en startspärr.

Och den sista tips är säker parkering. Bil Försäkringsgivare kommer alltid frågar var bilen är parkerad på natten. Den mest gynnsamma platsen skulle vara ett låst garage, men privata uppfarter eller tilldelade privata utrymmen anses också vara bra. Var du bor kan också påverka din premie, dvs ditt postnummer får anses vara av ett högriskområde, kan detta bero på att siffrorna brottslighet, eller det faktum att det är centrala staden. Det finns inte mycket du kan göra åt det om du inte flyttar områden.