hitta bra priser bilförsäkring – bästa tips för att minska din premie

Hitta bra erbjudanden på dina priser bilförsäkring betyder inte nödvändigtvis att du måste byta din älskade bil i en lägre lönegrad modell – det finns gott om bra sätt att minska priser Bilförsäkringar du betalar utan nedgradering din bil. Även om det är viktigt att jämföra priser bilförsäkring från olika företag, och även för olika fordon, innan du begår, det finns massor av andra saker som du kan göra för att hjälpa till att försäkra dig att få en bra försäkring affär.

Visste du att din totala kreditvärdighet kan påverka priser bilförsäkring du erbjuds? Många försäkringsbolag använder tekniker kredit scoring för att avgöra citatet är ni, så hjälp till att hålla det lågt genom att uppmärksamma din kredit.

En annan siffra som kan bidra till att minska din försäkringspremie är antalet miles du kör i ett år – ju mindre du kör, desto mindre är det sannolikt att betala. Promenad till affären på vägen kan vara bra för din midja, men det kan hjälpa din plånbok ut för.

En viktig faktor vid beräkningen av dina priser bilförsäkring är kvaliteten på din drivande post. Körning räddar säkert liv, men det sparar pengar också. Inte bara kör övertygelser pinsamma och dyra, är deras konsekvenser mer långtgående: försäkringsbolag kommer att överväga dem noga när man beslutar hur billigt – eller hur dyrt – din Bilförsäkringar priser kommer att vara.

Vistas påstående gratis är också ett viktigt sätt att bidra till att upprätthålla din billiga priser bilförsäkring. Din inga anspråk bonus är i själva verket den största enskilda faktorn som avgör dina priser, så även om du blir inblandad i en olycka, försöka hålla din inga anspråk bonus säker. Kör säkert vid alla tidpunkter, och i händelse av mindre olyckor, betala ur egen ficka om du kan.

Att hålla din bil säker även när det inte är i rörelse kan bidra till att säkra låga priser bilförsäkring. Bilstölder är ett viktigt kriterium är att bestämma dessa priser, och de flesta försäkringsbolag kommer att erbjuda en rabatt för bilar som är utrustade med säkerhetsutrustning, såsom ett larm och en startspärr.

Allt som allt, bil försäkringsbolag älskar stabilitet, när det gäller din bil, din körning historia, och ditt liv. Även om det kan verka som ett drastiskt sätt att sänka dina priser bilförsäkring, har det visat sig att gifta människor ofta får billigare auto insurance när nämns som namngivna förare än ensamstående personer som är namngivna på samma bil. Så om du letar efter en hel del på bilförsäkring, vara noga med att kontrollera säkerheten, säkerhet och stabilitet av din ekonomi, din körstil, och din bil, och glöm inte att boka kyrkan!