fördelarna med att köpa omedelbar livränta

Det verkar som om investeringen världen har gått ett varv. Ibland tillbaka när tjuren marknaden driver de pensionssparande av genomsnittlig medlem i samhället, var scenariot att alla rusar för livräntor för att skydda sin tillbakadraget liv. Idag igen vi upplever samma sak som människor nu rusar upp för livräntor och försäljning av livränta har gått upp med 60% under den första delen av innevarande år.

Livränta under de senaste åren blivit mycket populär metod för att investera pengar i synnerhet för dem som nyligen gått i pension eller som kommer att gå i pension snart. Du kanske undrar hur det är möjligt för samma investering locka så många investerare trots de ständiga svängningar i marknaden. Det finns naturligtvis en skillnad mellan de investeringar som gjorts i livränta i det förflutna och de gjorde nu.

Investeringarna i det förflutna var mer på fondförsäkring. Dessa livräntor hade skatte-uppskjuten tillväxt medan de val är de som stämmer placeringsfondens fördelar. Till dag tyngdpunkten har förskjutits på fasta livränta. Målet har därför flyttats mer till bevarande av kapitalet istället för tillväxt.

Naturlig frågan som uppstår är därför att det är riktigt att de livränta spelar en viktig roll när det gäller din pension portfölj? Det finns flera fördelar som uppstår på dig när du gör stora investeringar i livränta. Dessa fördelar är –

* Skatt uppskov med 401 (k) och IRAS.

* Ingen begränsning på investeringen.

* Långsiktiga kapitalvinster.

* Förmåga att skydda kapitalet i en fluktuerande marknad.

* En inkomster som överlever dig.

* Alla fördelar är tillgängliga på en gång.

Enda problemet som du skulle stöta på att få den fasta livränta är att de kommer med ett antal ad på. Den kommersiella världen är starkt konkurrensutsatt på ena sidan, å andra sidan varje entreprenör vill överlista sina rivaler. Det är därför du kommer ofta att utbudet av fasta livränta kommer upp med ett antal andra avgifter. Dessa inkluderar de retur-zappande avgifter, påföljder som kan lyftas och även andra dolda avgifter verkställande.

Problem med sådana fall är att du ofta kan få betala mycket mer än du egentligen förtjänar att betala. Därför måste du vara försiktig om de jippon som spelas av skrupelfria handlare på nätet.

Goda nyheter för dig är att flera billiga versioner av livränta finns nu tillgängliga. Med överkomliga priser har det skett en samtidig tillväxt för att köpa livränta. “För ett år sedan skulle jag ha tvättat min mun när jag sa ordet livränta” sade finansiell planerare Harold Evensky i Coral Gables. “Nu tror jag att de kan vara en viktig del av pensionering planering.”

Många investerare tror samma sak om livränta i dag och det är därför dess försäljning är ständigt på uppgång på den finansiella marknaden.