få en bra affär på sjukhuset och läkarna försäkring

Ett större nätverk av läkare är ett bättre nätverk, trots storleken på nätverket i ditt område är det som är mest kritiska. Hälso försäkringsbolaget med det största nätverket i ditt tillstånd kan ha den minsta i din stad.

Se till att någon sjukförsäkring plan du anser har läkare och sjukhus som är bekvämt för dig. Detta kan innebära att de är i nätverket läkare nära ditt hus eller nära ditt jobb. Att ha ett sjukhus nära hemmet är också mycket viktig.

Se till att din hälsa täckning plan erbjuder de fördelar du behöver. Du kommer att vilja veta inte bara vad som omfattas, men också vad som inte är täckt.

Vara säker på att hålla utkik efter de begränsningar på planen. Du bör be om ett dokument som innehåller begränsningar och undantag för all politik du på allvar överväger. Du bör också fråga om fördelarna livstid maximum och de årliga tak för förmånerna.

Utesluter inte politik som har höga självrisker. Ofta hög självrisk politik är utmärkta alternativ. Den låga premien gör ofta upp för att minska i omfattning.

En bra försäkringsbolag är ett ekonomiskt stabilt företag. Att veta att ditt försäkringsbolaget är i god status med din statens försäkring avdelning och har en god finansiell rating med AM Bästa är mycket kritisk. En plan är bara ett löfte. Löftet måste backas upp av ett företag som vill och kan hålla sina löften.

Din statens Insurance Commissioner ska kunna berätta för dig om en transportör har för många klagomål mot dem och om de är godkända att sälja i ditt tillstånd. Denna information är bara ett telefonsamtal bort.

När du har begränsat din sökning till de företag som har i nätverket läkare och sjukhus i ditt område, som ger bra förmåner och är finansiellt stabilt, är det dags att titta på månadskostnaden. Kronor och ören är viktiga, men bara om du har möjlighet att få värde samt.

Som en allmän regel när du avslöja en låg premie, innebär det att du också får låg kvalitet. Detta är inte alltid sant. Priserna är delvis beräknas av hur ett företag värderar sin politik. Med ett företag du kan vara precis under deras tyngd krav på ett schablonmässigt och med en annan kan vara drygt. Ett företag kan erbjuda bättre priser till större familjer annan kan erbjuda bättre priser till mindre familjer.

Dessutom påverkar ditt val av en avdragsgill kostnad. En låg självrisk plan är inte alltid det bästa alternativet. Däremot måste du göra matten för att avgöra om en högre självrisk plan vettigt för dig.

Köpa sjukhus och läkare täckning väl är kritisk. Fatta fel beslut när de köper garantier kan vara lika förödande som att fatta fel beslut när de köper en bostad. Nätet, förmånerna och den finansiella stabiliteten i företaget har alla utredas och övervägas.