effekter av vård reformer på sjukförsäkring för kvinnor i Virginia

Kvinnor har alltid velat att vissa åtgärder bör vidtas för att ge dem bättre och enklare alternativ att köpa prisvärda medicinska planer i Virginia. Även om det finns massor av statliga försäkringar som sträcker bidra till dessa kvinnor, ger den prisvärda och sjukvårdslagen mycket omfattande reformer som kommer att hjälpa kvinnorna att få icke-diskriminerade alternativ.
Liksom i andra stater, ger den prisvärda och sjukvårdslagen mer kontroll över sjukförsäkring till kvinnor som bor i Virginia. I denna artikel kommer vi att diskutera hur det hjälper till att öka valet av medicinska planer, sänka kostnaderna för sjukförsäkringen och ge ekonomiskt lättnad för kvinnor i Virginia.
• Hälso reformer eliminera alla livstid gränser för hur mycket försäkringsbolagen täcker om kvinnor blir sjuka. Den förbjuder också försäkringsbolag från att falla kvinnor från täckning när de blir sjuka.
• Lagen begränsar användningen av årliga gränser i alla nya planer och befintliga planer arbetsgivare.
• Senare medicinska planer i Virginia kommer att ha ett tak på vad försäkringsbolag kan kräva kvinnor att betala out-of-utlägg, t.ex. co-löner och självrisker.
• Lagen ger en rabatt $ 250 till Medicare mottagare som slår donut hål under 2010.
• Lagen stöder också Virginia i planen år 2011 i att kräva sjukförsäkring företag att lämna motivering för begärda premiehöjningar.
• Oberoende kvinnor kommer att ha bättre tillgång till medicinsk sjukförsäkring planer för sina barn, eftersom lagen förbjuder försäkringsbolagen från att neka barn täckning baserad på redan existerande villkor.
• Senare kommer den ovannämnda bestämmelsen utvidgas till att kvinnor själv där lagen förbjuder försäkringsbolagen från att neka någon kvinna täckning på grund av ett redan befintligt skick, med undantag för täckning av detta villkor, eller laddar mer på grund av hälsotillstånd eller kön.
• Kvinnor i Virginia kommer att ha tillgång till state-baserad sjukförsäkring Exchange för att ge kvinnor med de privata försäkringsbolagen val av medicinska planer. Detta kommer att ge kvinnorna i Virginia konkurrenskraftiga priser och enklare köpupplevelse.
• Lagen säkerställer också att kvinnorna i Virginia alltid har garanterat val av kvalitet, prisvärda sjukförsäkring om de förlorar sina jobb, jobb omkopplare, flytta, eller blir sjuka, genom skapandet av Exchanges.
• Lagen kräver nya planer för att täcka förebyggande och wellness fördelar utan kostnad. Locket kommer att förses med undantag av dessa förmåner från självrisker och andra kostnadsfördelning krav.

Det är uppenbart att med så många reformer som kommer upp för genomförandet, kommer kvinnor har bättre alternativ för sjukförsäkring och medicinska planer i Virginia.