säker tips för prisvärda sjukförsäkring

Det är inte normalt tar att genomföra ett hundratal tips för att realisera stora besparingar samtidigt som tillräcklig täckning. Du kan vara orolig för att upptäcka att allt som håller dig från mycket lägre priser är mindre saker du kan snabbt ta hand om. Här finns flera tips som hjälper dig att nå det målet …

Om du planerar att spendera mindre på sjukförsäkring så har du en bra möjlighet att på ett flexibelt Spending konto. Det är en slags sparkonto där du kan spara skattefria dollar för din hälsa behov. Alla pengar oanvänd kan föras över till nästa år (fortfarande skattefritt). Du kan bygga en stor reserv av medel för din hälsa behöver skattefria om du öppnar en Flexible Spending konto.

Är du medveten om att din co-pay kan kosta dig mer än din läkemedelskostnaden ibland? I vissa fall är det billigare för dig att betala för ett recept utan användning av din sjukförsäkring. I dessa fall kommer du att spara mer genom att välja de alternativ som ger dig större besparingar.

Noggrann undersökning låter dig spara mycket på lång sikt.

Hälsosam livsstil kommer att locka billigare priser. Om du kan undvika att ta skräpmat du kommer att spara med tiden. du gör klokt i att hålla sig till rätt kost för dig om du älskar ett hälsosamt liv och lägre premier.

På samma sätt kommer du att bli friskare och så måste besöka läkare mindre om du konsekvent träna upp till 30 minuter varje dag.

Ju större antal planer sjukförsäkring ger ungefär två kostnadsfria hälsokontroller.

Att behandla en sjukdom i ett tidigt skede är mycket billigare än att göra det i dess mognat stadium. Du sparar din försäkringsgivare genom att göra så.

Sluta dricka om du vill betala lägre priser. Drinkers spenderar mer på sjukförsäkringen.

De flesta hygienkrav görs mer sannolikt genom att ta alkohol.

Vilken mängd alkohol kan du ta utan ödesdigra konsekvenser? Jag kan inte riktigt säga eftersom det finns folk som kan dricka en flaska och fortfarande vara okej medan vissa kommer bara ta en klunk och saker börjar gå fel.

Vad jag är säker på är att undvika att dricka helt är inte skadligt för någon. För dem som inte kan hålla sig borta helt, försök att dricka ansvarsfullt.

Det enda problemet är att människor som säger att de inte kan sluta dricka oftast inte kan dricka med måtta. Sök hjälp om du vill sluta dricka alkohol. Det finns grupper som hjälper alkoholister sluta dricka.