livförsäkringar

När det gäller att välja livförsäkringar Internet är platsen att leta efter de bästa erbjudandena. Livbolagen har sökt sig till Internet på senare tid, levererar online-jägare livförsäkring med ett omfattande utbud av livförsäkringar. Tillväxten i antalet livförsäkringsbolag betjänar politik livförsäkring har gjort en betydande inverkan på livförsäkringspremierna också föra dem ned till rekordlåga nivåer. Grundläggande liv försäkringsskydd kan nu köpas för mindre än 50p per dag, och i vissa fall för så lite som 20p per dag.

Förutom val och pris, erbjuder Internet också bekvämlighet för människor som letar efter politik livförsäkring. Livförsäkring kan samlas och insurance bad om när som helst på dagen eller natten. Om det passar dig att söka reda på information om livförsäkringar vid fem på morgonen, då livbolagen på Internet finns där för dig klockan fem på morgonen.

Välja mellan livförsäkringar

Det finns fyra typer av livförsäkring tillgängliga från de flesta livbolagen. Dessa är nivån sikt livförsäkring, nivå livförsäkring med kritisk sjukdom, minska livförsäkring och minska livförsäkring med kritisk sjukdom.

Nivå livförsäkring är den mest grundläggande typen av de fyra politikområden. Det garanterar att betala ut vid dödsfall av försäkringstagaren bör han / hon dör under den tid då den politiken. Premierna är desamma genom hela livet locket som gör det belopp som betalas ut i händelse av dödsfall. Det är viktigt att notera att många nivå sikt politik har en övre åldersgräns efter vilken livet bolaget blir fri från sin skyldighet att betala ut.

Minska livförsäkring, som också är känd som inteckning livförsäkring, fungerar lite annorlunda för att jämna långsiktiga åtgärder. Dessa är kortare politik som normalt tas ut under samma tid som en inteckning och garantier betala ut i händelse av dödsfall under löptiden. Men till skillnad från nivå sikt försäkring det belopp som betalas ut på en fordran minskar i linje med den utestående inteckning balans, så se till att nära och kära kvar är inte i fara att förlora tak över huvudet.

Både nivån sikt liv & minska sikt liv politik kan kopplas med en kritisk sjukdom produkt. Detta säkerställer att försäkringstagaren och deras familj har en inkomst under en viss tid bör försäkringstagaren blir kritiskt sjuk och inte kan återgå till arbete. Kritisk sjukdom politik kommer också med betalning livförsäkring undantag så att du inte behöver oroa dig för din premie livförsäkring betalningar medan du är i ett kritiskt sjuk stat.